keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Mammutti


Hello! Eilenhän mulla oli tarkoitus, hissukseen miehen nukkuessa, käydä parit kirppikset läpi, mutta eihän se tietenkään onnistunu. Miehen sukulaisia oli käymässä anoppilassa, ja sitten heidän kanssaan mentiin kaapungille ja itseasiassa luonnontieteelliseen museoon:) (Noh, itehän tätä olin ehdottanutkin Savonlinnan reissulla).

On se miehen veljen tyttö kyllä kerrassaan aivan ihana:) Se on niiiin energinen pakkaus, että en koskaan ole toista tavannut(vaikka olen koulussa ja iltapäiväkerhossa töissä ollut). Museo oli kierretty varmaan kymmeneen minsaan:) Tyttö kyseli kyllä aluksi ahkerasti kaikista eläimistä, mutta tiedä miten paljon jaksoi kuunnella, ku kokoajan oli hirmu kiire eteenpäin:):) (Hymiöitä meinaa sadella.. ei voi mitään). Oli muuten museon työntekijät paljo ystävällisempiä ja huomaavaisempia kuin yleensä, hymyilivät jopa!! Uskon tämä johtuvan tästä tytöstä:)

Lopuksi käytiin vielä jädellä. Vaikka oon herkkulakossa, niin soin itselleni tällaisen erikoispäivän kunniaksi yhden pallon salmarijädee. Mies otti päärynän(ylläri) ja tää pikku neiti halusi välttämättä mehujään. Sanoi että siitä kun saa samalla mehuakin:):)

Töitä oli sitten pitkästä aikaa, tai no, pitkästä ja pitkästä.. Näin kesällä pari päivääkin saa mielen lomatilaan ja sitten on vähän jotenkin epävarmoilla vesillä, vaikka sitten opetus meneekin paremmin kuin hyvin, varsinkin heti loman jälkeen. Odotan kauhulla koulun ja kokoiltatöitten alkua, viikonloputkin menee yleensä niissä-argh!! Mutta nyt unohdan ne vielä, huh.

Tänään tuossa päivällä mies laittoi viestiä jos olisin anoppilaan iteki lähtenyt, mutta ei jaksa. Oli kyllä tosi lähellä lähteminen, meinaan ku pakkasin jo laukkua, mutta sitten muutin mieleni. En nukkunu hirveen hyvin, ja mulle uni on kaikki kaikessa, ni vois hyvinki olla, että ois jaksanut ihmisten kanssa sitten seurustella yhtään, ja olisin siitä ollu ihan vaikeena sit. Menis vähän kaikkien ilta pilalle.. Tietty mulle jäi huono omatunto kun en sitten lähteny, mutta ei voi mitään.

Sain eilen inspiksen uuteen biisiin ja sitä oon sitten tässä tänään kehittänyt lisää. Yksi kohta on vaan jotenkin niiiin kinkkinen, että ei siihen yksinkertasesti oo mitään hyvää ratkaisua. Vituttaa, kun melodia on mun mielestä todella onnistunut muuten, mutta tuo yksi kohta tiputtaa sen keskiverroksi.. Pitää kysyä mieheltä jossain vaiheessa, jos se siihen jotain keksis. Mutta jatkan tätä projektia nyt- Heissulivei, eiku :D

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010


Voihan Jeezus sentään. Noh, eilen sitä käytiin Savonlinnassa pyörähtämässä sukulaisissa(ei mun verisukulaisia). Reissu oli yllättävän antoisa. Minäkin epäsosiaalinen pentele jopa erehdyin juttelemaan ihmisten kanssa. Kerrankin en ollut koko aikaa kyrpä otassa, eikä edes tarvinnut teeskennellä, kummaa.. Tästä miehelle vuodattaessani mies sanoi sen johtuneen siitä, että tiesin meidän käyvän shoppailemassa:):) Heh:) Kävin miehen ja sen veljen vaimon kanssa Savonlinnan seppälässä, ja löysin vaikka mitä. Näistä löydöistä raaskin ostamaan kuitenkin vain yhden mekon. LOVEEEE at first sight:) Sellanen ihana keijukaismekko. Lisään kuvan kun jaksan:)Niih, ja käytiinhän me tietty Olavinlinnassakin.

Noh sitten illalla hyvissä erittäin sosiaalisissa fiiliksissä kysyin mieheltä, että lähdettäskö baariin parille. Mieheltähän ei montaa kertaa tartte tuollasta kysyä, ja vajaan tunnin kuluttua tästä oltiin jo buarissa:) Ite en ollut ehtinyt juoda kuin kaksi ennen lähtöä joten olin suurinpiirtein selvinpäin, mutta se ei fiilistä haitannut(kerran näinkin päin). Kateltiin yhtä bändiä, jossa oli tuttuja soittajia ja siitä jatkettiin sitten eteenpäin. Mukava oli nähdä yhtä miehen ystävää(pidän häntä ehket luotettavimpana ja ihanimpana miehen ystävistä), jota ei olla pitkään aikaa tavattu.

Vaikka tarkoitus oli käydä vain parilla, niin siinähän sitä sitten eri baarien kautta kiikuttiin vakiobaariin. Sielläkin oli live-musaa!! Ja yksi kouluni opettajista vielä soittamassa, jee:):) En olekaan kuullut hänen soittoansa livenä aiemmin. Bändi oli mielestäni kyllä paska, ei omia biisejä, mutta kaipa se oli tilanteeseen sopiva(lue= ihmiset hyppivät yön pikkutunteina covereiden pauhatessa toistensa päälle). En vielä tässä vaiheessakaan ollut juonut kuin viis. Mies selvästi enemmän, koska kaatui melkein lattialle(jäi parista sentistä kiinni). Onneks tämä ihana ystävämme sai mieheni kiinni, ja vahinkoa ei tullut, tai ainakin niin luulin.

Siellä sitten näin useita kavereitani ja olin ihan innossani juttelemassa, mutta sitten.. Mies tulee ja sanoo hävittäneensä vihkisormuksensa!!! Voi jumalauta!!!

Siinä meni ilta. Minä kyselen henkilökunnalta jos sitä olisi näkynyt, annan yhteystietoni ja tutkin ihmisten jalkoja. Taisin saada pari vihanaista, kun en antanut penkkiäni niille, kun halusin juuri tästä kaatumapaikan läheisyydestä sormusta etsiä. Mies oli kuin maansa myynyt, mutta känninen, ja tämä tietty hermostutti minua(illan aikana 6 juonut) lisää.

Eipä siitä enempää. Loppu ilta meni puidessa sormuksesta. Vitutti. Vitutti ihan kympillä. Koetin kyllä ajatella välillä että vahinkoja tapahtuu, mutta ei paljon kuitenkaan loppupeleissä nää ajattelut auttanut. Mentiin kuitenkin sovussa unille.

Noh tänään sit katselin aamusta koruliike-katalogeja. Tiesin että sormusta ei koskaan löydetä. Että joku persepaskavittuaivo on sen löytänyt, eikä tietty mitään valkokultaa anna takas. Muttaaaaaa... Sieltä tuli soitto baarista jossa kaatuminen tapahtui, ja sormus oli löytynyt:):) Jee, haetaan se huomenna pois, kun tänään on kuitenkin vähän heikko happi. Siis tää tuuri on jotain aivan:):) Mies taas sanoi, että tiesi sen löytyvän(varmaan joo). Että ei kukaan siihen aikaan kattele lattialle josko sieltä löytyi jotain. Noh, tiedänhän mä sen, mutta olisi voinut olla mahdollista että joku muukin olisi pudottanut jotain ja löytänyt sen "by accident". Onneks ei:)

Eipä muuta, piiiitkä juttu tais tulla:)

keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

kai se on alettava..


Hello! Mitäpäs sitä muuta tällaisena kuumana päivänä kuin tehdä oma blogi(tuo tuuletinkin niin mukavasti on tässä suoraan selän takana:P)

Oon pari kertaa koettanut aloittaa, mutta koskaan ei ole ollut aikaa/jaksamista opetella käyttämään näitä ihme paneeleja, mutta ehkä tää kolmas kerta toden sanoo:)

Tän blogin tarkotuksena on lähinnä kirjoitella päiväkirjaa mitä on tullut tehtyä, mutta jos joku tänne joskus eksyy, niin saa tietty kommentoida.

Mitäs tässä muuta. Löysin kauan kadoksissa olleen kameranpiuhan sängyn alta, ja lastasin juuri koneelle sellaset 300 kuvaa & videoo tältä kesältä. Jaksaiskohan nille tehdä omat kansionsa, vai antaisiko niille vain yhteiskansionimen kesä 2010 :D

Mies nukkui niin tuhottoman pitkään, että just pääsin vasta omalle koneelle. Aamu meni siivotessa ja tuli lopultakin katsottua uusi True Blood jakso. Se on kyllä ihan loisto sarja!!

Taidanpa tästä jatkaa suihkuun ja avaamaan ääntä. Tän kesän projektina on saada jazzit rullaamaan, ja eritoten scat-laulanta. Hyvä keino muuten antaa vähän takaisin miehelle, mitäpä oli aamulla mulle niin ärtyisä, ha ha:D