keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

kai se on alettava..


Hello! Mitäpäs sitä muuta tällaisena kuumana päivänä kuin tehdä oma blogi(tuo tuuletinkin niin mukavasti on tässä suoraan selän takana:P)

Oon pari kertaa koettanut aloittaa, mutta koskaan ei ole ollut aikaa/jaksamista opetella käyttämään näitä ihme paneeleja, mutta ehkä tää kolmas kerta toden sanoo:)

Tän blogin tarkotuksena on lähinnä kirjoitella päiväkirjaa mitä on tullut tehtyä, mutta jos joku tänne joskus eksyy, niin saa tietty kommentoida.

Mitäs tässä muuta. Löysin kauan kadoksissa olleen kameranpiuhan sängyn alta, ja lastasin juuri koneelle sellaset 300 kuvaa & videoo tältä kesältä. Jaksaiskohan nille tehdä omat kansionsa, vai antaisiko niille vain yhteiskansionimen kesä 2010 :D

Mies nukkui niin tuhottoman pitkään, että just pääsin vasta omalle koneelle. Aamu meni siivotessa ja tuli lopultakin katsottua uusi True Blood jakso. Se on kyllä ihan loisto sarja!!

Taidanpa tästä jatkaa suihkuun ja avaamaan ääntä. Tän kesän projektina on saada jazzit rullaamaan, ja eritoten scat-laulanta. Hyvä keino muuten antaa vähän takaisin miehelle, mitäpä oli aamulla mulle niin ärtyisä, ha ha:DEi kommentteja:

Lähetä kommentti