lauantai 7. elokuuta 2010

nap nap nap, klik klik klik

Hello!

Pitkästä aikaa täällä taas. Aika on mennyt oikeestaan urheillessa ja kouluhommissa. Mulla on viime vuodelta jäänyt sovitusjuttuja rästiin, ja niitä oon sitten päivät pitkät käynyt koululla ahertamassa. Itellä kun ei ole Sibelius-nuotinnusohjelmaa, niin pakko käydä koululla:( Mutta tuleepahan nopeemmin tehtyä, kun koululla ei ole mitään häiritseviä tekijöitä.. Tai no, eilen yks koulukaveri tuli koneluokan viereen kitaran ja metronomin kanssa. Kiva siinä sitten koettaa luoda jotain uutta, kun luurien läpi kuuluu klik klik klik klik. Olisin tietty voinut sulkea oven(en tajunnu:D), mutta olis sekin voinut lopettaa sen treenauksensa:D Näin sitä oppii kantapään kautta, tänään oli ihan hiljasta, suljinkin heti mennessäni(rämpyttäjiä useammassa luokassa) oven:)

Kulta lähti heti aamusta viiden aikaan sukulaisilleen kuskiksi. Tietysti minä lähden sillon shoppaa jos mies ei oo kotona, ei näe kuinka paljon kamaa kannan taas sisään:) Ikävä kyllä en löytänyt kuin yhdet popot ja leggarit. Niin ja sellasen ihanan kankaan, pitää ostaa sille vaan kehykset vielä. Niin ja sain vaihdettua muistitikunkin. Edellinen alle puol vuotta vanha lopetti toimintansa. Onneks sillä oli 60 kk takuu.

Jospa sitä vielä ihan käsipelillä jatkais tuota sovittamista. Haluisin niin saada tän viikonlopun aikana tehtävät valmiiksi. Palaillaan!

1 kommentti:

  1. hei, kiitti vinkistä! pitääpä käydä leffassa ens viikolla, kun vähän viilenee :)

    VastaaPoista